Dale carnegie secretele succesului pdf

In acest articol iti voi prezenta una dale carnegie secretele succesului pdf cele mai practice carti de dezvoltare personala pe care le-am citit pana acum. 21 de sfaturi practice pe care le poti aplica pentru a indeplini cat mai rapid cele mai importante task-uri si pentru a reusi sa-ti folosesti timpul intr-un mod cat mai eficient. Oameni din intreaga lume si-au transformat vietile asa cum nici n-au visat, aplicand ideile simple si practice din aceasta carte legendara.

Incepe cu ce nu-ti place! In functie de cunostintele si experienta pe care o posezi, ideile din aceasta carte ti-ar putea suna cunoscute. Aceasta carte este scrisa in asa fel incat sa te imboldeasca si sa te determine sa actionezi. Atunci cand iti vei insusi aceste metode si tehnici, punandu-le tot timpul in practica, astfel incat sa devina obiceiuri, cursul vietii tale va lua o directie pe care nici n-ai visat-o! Fiecare principiu este detaliat intr-un capitol separat. Dar multe dintre ideile din aceasta carte pot fi aplicate, de asemenea, si in viata obisnuita. Pentru a profita la maximum de ideile cuprinse in ea, aceasta carte ar trebui recitita de mai multe ori, pana cand incluzi in comportamentul tau TOATE aceste principii, sub forma unor deprinderi permanente.

Fiecare persona ar trebui sa citeasca aceasta carte. Ar scoate anii neproductivi din vietile multora. Puterea de a invinge amanarea este chiar in aceasta carte. Aceasta carte este un ghid complet de redefinire a vietii, scris in forma cea mai simpla pentru oricine.

Facebook Comments